Alcon® OPTI-FREE®

OPTI-FREE® RepleniSH® MULTI-PURPOSE DISINFECTING SOLUTION

Contactlensvloeistof op OPTI-FREE.nl

OPTI-FREE® RepleniSH® contactlensvloeistof helpt om een laagje vocht tussen de lens en het oog in stand te houden, voor maximaal 14 uur1 vochtige lenzen! Dit laagje vocht op het lensoppervlak voorkomt bij de meeste contactlensdragers dat hun ogen rood worden.

Met OPTI-FREE® RepleniSH® kunnen veel lensdragers ook aan het einde van de dag helder zien.1 Wanneer de contactlens in OPTI-FREE® RepleniSH® contactlensvloeistof wordt bewaard, wordt het lensoppervlak verzorgd door TearGlyde®. TearGlyde® zorgt dat het lensoppervlak een dun laagje vocht vasthoudt van uw natuurlijke traanvocht, zodat de lenzen maximaal 14 uur vochtig blijven.

Met OPTI-FREE® RepleniSH® contactlensvloeistof worden nieuwe bestanddelen toegevoegd aan een desinfectiesysteem dat al meer dan 20 jaar wordt gebruikt. Alcon blijft nieuwe technologie ontwikkelen voor het verzorgen van nieuwe typen contactlenzen. Door deze speciale aandacht beschikt OPTI-FREE® RepleniSH® over een hoog desinfecteringsniveau tegen bacteriën en schimmels.

OPTI-FREE® RepleniSH® is verkrijgbaar in flessen van 120 ml en 300 ml. Ook verkrijgbaar als voordeelverpakking met drie flessen van 300 ml en een fles van 120 ml.

Volg altijd het advies van uw opticien voor contactlensvloeistoffen. Vraag uw opticien of OPTI-FREE® RepleniSH® geschikt is voor u. Bedenk dat alleen een opticien kan bepalen welke contactlenzen en vloeistoffen voor u geschikt zijn.

  1. Gegevens geregistreerd, Alcon Laboratories, Inc.
  2. Schachet J, Zigler L, Wakabayashi D, Cohen S. Clinical assessment of a new multi-purpose disinfecting solution in asymptomatic and symptomatic patients. Poster gepresenteerd op AAO; dec 2006; Denver, CO, VS.
OPTI-FREE® productreeks
OPTI-FREE<sup>®</sup> PureMoistâ„¢
OPTI-FREE® PureMoist®

Multi-Purpose Disinfecting Solution Contactlens - vloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

OPTI-FREE® RepleniSH
OPTI-FREE® RepleniSH®

Multi-Purpose Disinfecting Solution die ervoor zorgt dat uw lenzen 14 uur lang vochtig blijven.

OPTI-FREE® Express
OPTI-FREE® EXPRESS®

Blijvend comfort met het gemak van een vloeistof zonder wrijven.

OPTI-FREE® GP
OPTI-FREE® GP

Met deze vloeistof voor harde contactlenzen reinigt, herstelt en desinfecteert u lenzen zodat ze de hele dag comfortabel aanvoelen.

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution

OPTI-FREE® PureMoist®

Contactlensvloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

Alcon
Missie voor een levenslange oogverzorging.