Alcon® OPTI-FREE®

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose
Disinfecting Solution

Contactlensvloeistof op OPTI-FREE.nl

OPTI-FREE® PureMoist® zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging vanaf het inzetten van de lenzen tot aan het eind van de dag1. U kunt op uw contactlenzen vertrouwen.

Alleen OPTI-FREE® PureMoist® bevat HydraGlyde Moisture Matrix. Dit zorgt voortdurend voor een vochtig laagje waardoor uw lenzen de hele dag door vochtig gehouden worden. Het zorgt voor een comfortabel gevoel vanaf het inzetten van de lenzen tot het moment waarop ze worden uitgedaan.

Vetten en eiwitten die zich in uw traanvocht bevinden kunnen zich op uw lenzen afzetten wat irritatie en zelfs slecht zicht kan veroorzaken. OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution vormt een laagje om uw lenzen dat voorkomt dat vet- en eiwitaanslag zich aan uw lenzen kan hechten1. Dankzij deze geavanceerde technologie tegen aanslag blijven uw lenzen schoon en fris aanvoelen.

Naast een 16 uur durende bevochtiging en verwijdering van vet- en eiwitaanslag, bevat OPTI-FREE® PureMoist® een verbeterde desinfectie formule. De twee desinfectiemiddelen POLYQUAD® en ALDOX® werken tegen schadelijke micro-organismen zoals bacteriën, schimmels en Acanthamoeba1. Deze bestanddelen desinfecteren silicone hydrogellenzen en zachte (hydrofiele) contactlenzen en zijn mild genoeg voor gevoelige ogen.1

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution is verkrijbaar in flessen van 60 en 300 ml. of als voordeelverpakking. In de voordeelverpakking zitten 3 flessen van 300 ml. en 1 fles van 90 ml. Tevens is er een reisverpakking van 90 ml verkrijgbaar.

Gebruik OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution altijd volgens de aanwijzingen van uw opticien. Vraag uw opticien of OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution geschikt is voor u. Onthoud dat alleen uw opticien de beste contactlens/vloeistof combinatie voor u kan bepalen.

  1. Data on file, Alcon Laboratories, Inc.
OPTI-FREE® productreeks
OPTI-FREE<sup>®</sup> PureMoistâ„¢
OPTI-FREE® PureMoist®

Multi-Purpose Disinfecting Solution Contactlens - vloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

OPTI-FREE® RepleniSH
OPTI-FREE® RepleniSH®

Multi-Purpose Disinfecting Solution die ervoor zorgt dat uw lenzen 14 uur lang vochtig blijven.

OPTI-FREE® Express
OPTI-FREE® EXPRESS®

Blijvend comfort met het gemak van een vloeistof zonder wrijven.

OPTI-FREE® GP
OPTI-FREE® GP

Met deze vloeistof voor harde contactlenzen reinigt, herstelt en desinfecteert u lenzen zodat ze de hele dag comfortabel aanvoelen.

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution

OPTI-FREE® PureMoist®

Contactlensvloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

Alcon
Missie voor een levenslange oogverzorging.