Alcon® OPTI-FREE®

Productkwaliteit

Als vooraanstaand fabrikant van oogheelkundige producten, chirurgische instrumenten, geneesmiddelen en contactlensverzorgingsproducten neemt Alcon de verantwoordelijkheid voor de verzorging van uw ogen uitermate serieus. Al meer dan 60 jaar streven wij ernaar alleen producten van de beste kwaliteit te produceren om het gezichtsvermogen van onze klanten te helpen behouden, herstellen en verbeteren.

Elk Alcon product wordt getest om te garanderen dat het voldoet aan de vereisten van de verschillende regelgevende autoriteiten over de hele wereld. Productkwaliteit is echter meer dan voldoen aan verwachtingen. We willen de verwachtingen overtreffen en wel in elke stap van het productieproces.

Of het nu gaat om onderzoek en ontwikkeling, fabricage of het voortdurende proces van evaluatie en verbetering, Alcon is trots op de hoge standaard die we voor ons werk hanteren en die ons in staat stelt om patiënten en artsen te voorzien van oogverzorgingsproducten die bepalend zijn voor onze branche.

Strenge kwaliteitseisen
Als het gaat om de gezondheid van uw ogen, zijn hoge eisen een must. Alcon heeft een uitgebreid kwaliteitsbeheersysteem ontwikkeld dat een consistente productkwaliteit garandeert. Elk product wordt grondig getest om te garanderen dat het veilig en steriel is. Alcon is ook betrokken bij commissies die internationale kwaliteitsnormen ontwikkelen.

Samenwerkingsverbanden met oogspecialisten
Alcon werkt nauw samen met oogspecialisten en wetenschappers voor het verbeteren van hulpmiddelen en het aanbieden van trainingen voor een betere oogverzorging. Door de samenwerking met artsen over de hele wereld leren we van elkaar, zodat we ons beter kunnen aanpassen aan de veranderende wensen van patiënten.

Streven naar voortdurende verbetering
Naarmate wensen veranderen en kennis toeneemt, is het niet voldoende om voorbereid te zijn op veranderingen, maar moeten we daarop anticiperen. Alcon initieert voortdurend projecten om de productkwaliteit te verbeteren. Door onze samenwerking met oogspecialisten, waarbij we van elkaar leren, zijn we in staat om nieuwe en betere producten te ontwikkelen waarvan de hele branche voor oogproducten kan profiteren.

Uiteindelijk hebben al deze inspanningen slechts één doel: patiënten voorzien van de beste oogverzorgingsproducten.

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution

OPTI-FREE® PureMoist®

Contactlensvloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

Alcon
Missie voor een levenslange oogverzorging.