Alcon® OPTI-FREE®

Missie van Alcon voor gezonde ogen

Ons gezichtsvermogen is een geweldig zintuig, maar ook een gave waarmee we verstandig moeten omgaan. Miljoenen mensen overal ter wereld zijn dit zintuig kwijtgeraakt door oogaandoeningen die met de juiste middelen en expertise hadden kunnen worden behandeld of voorkomen.

Al meer dan 60 jaar is Alcon marktleider in oogverzorging en streven we ernaar om innovatieve producten en informatie over gezonde ogen te bieden die wereldwijd tot een betere oogverzorging leiden. Vandaag de dag is Alcon 's werelds grootste onderneming voor oogverzorgingsproducten, maar de missie is nog hetzelfde: Mensen helpen om beter te zien. Onze aanpak is eenvoudig:

  1. Producten van de beste kwaliteit produceren om aandoeningen die de gezondheid van uw ogen bedreigen, te voorkomen en te behandelen.
  2. Nieuwe technieken en technologieën onderzoeken en eerdere ontdekkingen uitbouwen tot innovaties voor de toekomst.
  3. Samenwerkingsverbanden opzetten met oogspecialisten om onderwijs en kennis te bevorderen en die mensen te behandelen die dit het hardste nodig hebben.

Met duizenden gespecialiseerde medewerkers over de hele wereld werkt Alcon onvermoeibaar door om de kwaliteit van leven te verbeteren en iedereen overal te helpen om beter te zien.

Ga naar Alcon.com voor meer informatie over gezonde ogen.

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution

OPTI-FREE® PureMoist®

Contactlensvloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

Alcon
Missie voor een levenslange oogverzorging.