Alcon® OPTI-FREE®

OPTI-FREE® GP
alles-in-ÉÉn-vloeistof

voor zuurstofdoorlatende of harde contactlenzen

Vloeistof voor harde contactlenzen

OPTI-FREE® GP vloeistof voor harde contactlenzen biedt een alles-in-één-lensverzorging voor patiënten die 'harde', zuurstofdoorlatende contactlenzen dragen. OPTI-FREE® GP, voorheen bekend als UNIQUE-pH®, gebruikt dezelfde vertrouwde formule voor reinigen, herstellen en desinfecteren zodat u uw zuurstofdoorlatende lenzen de hele dag comfortabel kunt dragen.

Comfort kan een probleem vormen voor dragers van harde contactlenzen OPTI-FREE® GP bevat een revolutionaire formule die zich werkelijk aan uw ogen aanpast en persoonlijk comfort biedt op basis van uw eigen natuurlijke traanvocht.

Omdat dragers van harde contactlenzen vaak langer dan een jaar dezelfde lenzen dragen, is reinigen en desinfecteren van cruciaal belang. OPTI-FREE® GP verwijdert vuil, stofdeeltjes en eiwitneerslag die uw lenzen troebel maken en bevat de vertrouwde desinfecterende bestanddelen voor een veilige lensverzorging. OPTI-FREE® GP is verkrijgbaar in flesjes van 90 ml, ideaal voor thuis, op kantoor of op reis.

Volg altijd het advies van uw opticien voor vloeistoffen voor harde contactlenzen. Vraag uw opticien of OPTI-FREE® GP geschikt is voor u. Bedenk dat alleen een opticien kan bepalen welke contactlenzen en vloeistoffen voor u geschikt zijn.

OPTI-FREE® productreeks
OPTI-FREE<sup>®</sup> PureMoistâ„¢
OPTI-FREE® PureMoist®

Multi-Purpose Disinfecting Solution Contactlens - vloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

OPTI-FREE® RepleniSH
OPTI-FREE® RepleniSH®

Multi-Purpose Disinfecting Solution die ervoor zorgt dat uw lenzen 14 uur lang vochtig blijven.

OPTI-FREE® Express
OPTI-FREE® EXPRESS®

Blijvend comfort met het gemak van een vloeistof zonder wrijven.

OPTI-FREE® GP
OPTI-FREE® GP

Met deze vloeistof voor harde contactlenzen reinigt, herstelt en desinfecteert u lenzen zodat ze de hele dag comfortabel aanvoelen.

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution

OPTI-FREE® PureMoist®

Contactlensvloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

Alcon
Missie voor een levenslange oogverzorging.