Alcon® OPTI-FREE®

Contactlensvloeistof

Denkt u dat alle contactlensvloeistoffen hetzelfde zijn? Dan hebt u het mis. Elke contactlensvloeistof werkt met een andere formule en heeft verschillende samenstellingen die invloed hebben op onder meer het desinfecteren, het bevochtigen van de lenzen en het draagcomfort. Deze verschillen zijn bepalend voor welke vloeistof het beste bij u past.

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution is ontwikkeld om een laagje vocht tussen uw contactlenzen en uw ogen in stand te houden zodat ze de hele dag vochtig en prettig aanvoelen. OPTI-FREE® PureMoist® bevat verder een aantal bestanddelen die een hoog desinfectieniveau bieden.

Volg echter altijd het advies van uw opticien voor contactlensvloeistoffen. Als u van plan bent om over te stappen op een andere vloeistof, bespreek dat dan eerst met een oogspecialist. En bedenk dat andere oogverzorgingsproducten, zoals zoutoplossingen en oogdruppels, niet zijn bedoeld om uw lenzen te desinfecteren en dat u deze nooit moet gebruiken in plaats van een alles-in-één-vloeistof.

Als u de juiste vloeistof kiest, een goede hygiëne toepast en de juiste stappen volgt voor het reinigen en bewaren van uw contactlenzen, blijven uw contactlenzen vochtig en prettig aanvoelen.

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution

OPTI-FREE® PureMoist®

Contactlensvloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

Alcon
Missie voor een levenslange oogverzorging.

Laat uw ogen jaarlijks controleren.

Download
vragen over de gezondheid van
uw ogen
die u
aan uw opticien
of optometrist wilt stellen.

Hebt u een vraag over contactlensvloeistof? Op zoek naar informatie over contactlenzen?

Vraag het een expert!

Laat uw ogen
jaarlijks controleren