Alcon® OPTI-FREE®

OPTI-FREE® RepleniSH® oogdruppels

Typen contactlensvloeistoffen op OPTI-FREE.nl

Met OPTI-FREE® RepleniSH® oogdruppels kunt u alle typen contactlenzen bevochtigen en opfrissen, zodat uw lenzen schoon blijven en prettig aanvoelen.

Op het oppervlak van uw contactlenzen kunnen droge plekken en eiwitneerslag ontstaan, met name later op de dag. Deze plekjes komen in aanraking met uw oogleden, waardoor een scherp, korrelig gevoel ontstaat. Ze bevorderen ook de eiwitneerslag waardoor uw lenzen vies worden.

OPTI-FREE® RepleniSH® oogdruppels zijn ontwikkeld voor een optimale algehele werking van uw lenzen. De druppels maken uw lenzen vochtig, verwijderen vuil dat irritatie veroorzaakt en helpen eiwitneerslag te voorkomen. OPTI-FREE® RepleniSH® oogdruppels zijn geschikt voor alle typen contactlenzen, waaronder siliconen-hydrogel lenzen, zachte contactlenzen en zuurstofdoorlatende lenzen.

OPTI-FREE® RepleniSH® oogdruppels zijn verkrijgbaar in losse flesjes van 10 ml, handige verpakkingen met 3 flesjes en als onderdeel van de OPTI-FREE® RepleniSH® reiskit.

Bedenk dat alleen een opticien kan bepalen welke contactlensvloeistof en andere lensverzorgingsproducten voor u geschikt zijn.

OPTI-FREE® productreeks
OPTI-FREE<sup>®</sup> PureMoistâ„¢
OPTI-FREE® PureMoist®

Multi-Purpose Disinfecting Solution Contactlens - vloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

OPTI-FREE® RepleniSH
OPTI-FREE® RepleniSH®

Multi-Purpose Disinfecting Solution die ervoor zorgt dat uw lenzen 14 uur lang vochtig blijven.

OPTI-FREE® Express
OPTI-FREE® EXPRESS®

Blijvend comfort met het gemak van een vloeistof zonder wrijven.

OPTI-FREE® GP
OPTI-FREE® GP

Met deze vloeistof voor harde contactlenzen reinigt, herstelt en desinfecteert u lenzen zodat ze de hele dag comfortabel aanvoelen.

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution

OPTI-FREE® PureMoist®

Contactlensvloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

Alcon
Missie voor een levenslange oogverzorging.