Alcon® OPTI-FREE®

Levenslang gezonde ogen

Meteen vanaf uw geboorte beginnen uw ogen aan een unieke, levenslange reis. Op deze weg kan Alcon u bijstaan met de gewenste oogverzorgingsproducten. Als onderneming streven we ernaar innovatieve oogverzorgingsproducten te ontwikkelen, maar het blijft onze passie om u te helpen zo goed mogelijk te zien.

Seeing You in All We Do

Dagelijkse oogverzorging
U bent natuurlijk al bekend met de Alcon OPTI-FREE® contactlensvloeistoffen, die door miljoenen lensdragers overal ter wereld worden gebruikt. Maar misschien bent u niet op de hoogte van de andere Alcon producten die u kunnen helpen bij de dagelijkse verzorging van uw ogen.

Droge ogen zijn bijvoorbeeld een aandoening waarmee veel mensen te maken krijgen naarmate ze ouder worden. Uw ogen voelen hierdoor onprettig, branderig en korrelig aan. Gelukkig heeft Alcon voor een tijdelijke verlichting van droge ogen SYSTANE® ontwikkeld, een vloeistof met kunstmatige tranen.

Voor de algemene dagelijkse verzorging heeft Alcon ICAPS® R een voedingssupplement met, een reeks vitamines die speciaal zijn samengesteld voor de gezondheid van uw ogen.

Chirurgische instrumenten
Alcon is een vooraanstaande fabrikant van oogheelkundige chirurgische producten. Oogspecialisten, patiënten en hun families vertrouwen op ons om de beste geavanceerde technologieën te ontwikkelen voor chirurgische ingrepen als staar- en netvliesoperaties en refractiebehandelingen. Als het om uw ogen gaat, wilt u tenslotte de beste resultaten en dus de meest intelligente, innovatieve hulpmiddelen.

Farmaceutische producten
Alcon is marktleider op het gebied van oogheelkundige geneesmiddelen en zet de toon met de meest geavanceerde behandelingen van patiënten die lijden aan glaucoom, ooginfecties en oogallergieën.

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution

OPTI-FREE® PureMoist®

Contactlensvloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

Alcon
Missie voor een levenslange oogverzorging.