Alcon® OPTI-FREE®

Bij het sporten

Contactlenzen passen uitstekend bij een actieve levensstijl. Een bril is handig, maar zit soms in de weg en kan uw tempo vertragen. Met lenzen krijgt u het vertrouwen en de vrijheid om verder te gaan.

Met OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution bent u de hele dag door en bij al uw activiteiten verzekerd van schone en prettig aanvoelende lenzen. Of u nu een opleiding volgt, een wedstrijd loopt of er gewoon even tussenuit bent, u presteert optimaal en profiteert ten volle van uw lenzen als u zich aan de volgende tips houdt:

Watersporten
Voordat u in het water duikt, moet u aan een aantal zaken denken: Draag nooit contactlenzen bij wateractiviteiten, zoals zwemmen, snorkelen en duiken. En onthoud: Een zonnebril is niet alleen modieus, maar een must. U hebt misschien zonnebrand op, maar uw ogen moeten ook tegen de zon worden beschermd.

Buitenactiviteiten
Hardlopen, wandelen, skiën — allemaal geweldige activiteiten maar niet zo leuk als u om de paar minuten in uw ogen moet wrijven. Als uw ogen worden blootgesteld aan wind en felle zon, is het niet ongebruikelijk dat ze droog en geïrriteerd aanvoelen.

Dus vergeet niet om een extra paar lenzen, een reservebril en een flesje OPTI-FREE® PureMoist® in te pakken. Want als u eenmaal aan de gang bent, moet u zich door niets laten weerhouden.

OPTI-FREE® PureMoist® Multi-Purpose Disinfecting Solution

OPTI-FREE® PureMoist®

Contactlensvloeistof die reinigt, desinfecteert en 16 uur lang hydrateert.

Alcon
Missie voor een levenslange oogverzorging.

Waarom contactlenzen?

Lees hier over de voordelen van contactlenzen en hoe ze passen bij uw actieve levensstijl.

Laat uw ogen
jaarlijks controleren